A Vita Csoport

A Vita Csoport 70 éves tapasztalatára építve gyárt poliuretán habszivacs típusokat, ezzel piacok széles spektrumát célozza meg

Csapatunk azonnal reagálni tudott az egészségügyben keletkezett alapanyag hiányra a Covid-19 veszélyhelyzet során. Jelenleg is szállítunk alapanyagokat egészségügyben használt matracokhoz, filterekhez, szűrőkhöz, PPE maszkokhoz, egyéb higiéniai elemekhez.

Három divíziónk a komfort, technikai és padlózati ágazatunk rengeteg iparágban szolgálja ki partnereinket. Legyen szó egy háromüléses kanapé alkatrészeiről vagy egy egészben legyártott bed-in-box matracról, szivacs szállításkor való alkalmazásról, egészségügyben használatról vagy padlóalátétről. Európai üzemelési területünk jól pozícionált, kiszolgálja a helyi, regionális vállalkozásokat és multinacionális vevőket Európa és világszerte.

Stratégiánk középpontjában üzleti partnereinkkel való szoros együttműködésünk áll. Beszállítóinkkal, vevőinkkel és partnereinkkel együtt dolgozunk új termékeken, folyamatokon, anyagtudományi kezdeményezéseken. Mindennek alapja az elkötelezettség az élvonalbeli anyagtudomány iránt, vegyészeink és technikusaink által biztosított fenntartható termelés. Minimalizáljuk a hulladékot és támogatjuk az újrahasznosítást.

2019-ben a Vita menedzsment csapata megerősödött és újjáéledt miután a stratégiai értékpartnerek (SVP) 2018 közepén megvásárolták a vállalatot. Azóta az SVP a vezetői képességek, az innováció, a beszerzés, a kereskedelmi és az operatív rendszerek terén végzett jelentős üzleti fejlesztésekre összpontosít. 70 éves történelmünk, a csapatmunka kultúrája és „a kényelem megteremtése, a teljesítmény biztosítása és a mindennapi élet jobbá tétele” célkitűzéseink a Vita Csoportot az új évtizedbe és azon túl is előre hajtja. Víziónk, hogy kiváló minőségű, fenntartható szivacs használatra összpontosító ügyfeleink számára megfelelő partnerek legyünk, mivel a szivacs népszerűsége folyamatosan növekszik.