Karrier

A Vita Csoport, Európa egyik vezető poliuretán habszivacs gyártója. A technológiai és termék fejlesztéstől kezdve a kereskedelmen, marketingen át bármi legyen is hivatásod, megtalálhatod karriered a Vitánál.

A Vitafoam Magyarország Kft. (a Vita Vállalatcsoport tagja) mindig a legmegfelelőbb jelöltet igyekszik megtalálni, tekintet nélkül a jelölt faji és etnikai hovatartozására, politikai beállítottságára, vallására vagy filozófiai meggyőződésére, szakszervezeti tagságára, egészségére vagy szexuális életére.

Kérjük, ne küldjön részünkre olyan önéletrajzot, motivációs levelet vagy más mellékletet, amely a következők valamelyikét vagy mindegyikét tartalmazza: fénykép, érdeklődési kör, hobbi, egyéb olyan adat, amely nem releváns a munkaviszony létesítése, teljesítése, megszűnése szempontjából.
Továbbá arra kérjük, hogy ne osszon meg velünk semmilyen az előző, vagy jelenlegi munkahelyével kapcsolatos üzleti titkot vagy vállalati információt.
Személyes adatait a GDPR (EU 2016/679 sz. rendelete), valamint a hatályos nemzeti jogszabályok és hatósági állásfoglalások, ajánlások alapján kezeljük a pozíció betöltéséig, vagy azt követően az Ön önkéntes hozzájárulásával a hozzájárulásban meghatározott célból és ideig, ha adott ilyen hozzájárulást. További információt külön adatkezelési tájékoztatóban találhat.
Köszönjük a közreműködését!

 

Önéletrajzát kérjük küldje az info-vfh@thevitagroup.com címre.